Tjugofemte juli

Nu har jag verkligen inte skrivit på länge... Jag som skulle försöka skärpa mig och börja skriva lite mer. Men det är inte
så himla lätt när man har sommarlov, det är ju fullt upp hela tiden. Med saker som man aldrig annars skulle få tid med.
Nu har jag då fått en sak mindre.. Jag är klar med sommarjobbet, skönt! Det har typ varit krångel varje dag, och själv har jag varit på jobbet typ hela tiden :P Nåja,.. Lättförtjänta pengar ;)

I Torsdags var jag i Marielund, gjorde jägarexamen provet nu och det gick bra, jag klarade det!! :) Nu har jag äntligen inge mer att plugga på!
Fast ikväll ska jag fara till älgbanan och kolla avståndsbedömningen, så att jag klara det på Tisdag ;)

Senare ska jag nog säkert vara med markus, robin och bénjamin, som typ dom senaste 3-4 nätterna :) aja, man har ju iaf nått att göra då.

Gizmo har haft en flicka här dom senaste tre dagarna, Nikita, Hon var fin och det hade varit kul ifall det blev några fina valpar av dom :)

Nej, nu orkar jag inte sitta här och slösa den dyrbara tiden på att skriva skit, men nu vet ni iaf typ allt xD

Ajuste... Snart ska man till umeå och hjälpa pappa med flytten till villan ;)

Hare bäst PÖSS

Nionde Juli

Halloj i stugan!
Skäms lite nu när jag typ bara ha skrivit två-tre inlägg på hela sommarlovet.. Men det kan inte hjälpas, får ta igen det senare.
Har börjat sommarjobba nu också, i kärrbäck börjar klockan 11 och slutar 17. Sovmorgon får jag ju i alla fall.
Samtidigt sitter jag och nöter in jägarexamen i huvudet, idag har jag suttit 1,5 timmar med det och jag hoppas verkligen att det fastnar. För sen har jag inte tid med att plugga eller något annat, för sen går jag antagligen i Luleå och det är fullt med andra läxor då.

Hade verkligen sett framemot att få prata med Markus nu också, men inte det.. Har inte pratat med honom mycket alls idag, kanske en halv timme, eftersom att jag jobbar och när jag slutade idag så pratade vi bara en liten stund och sen var han tvungen att fara och jobba hos sina föräldrar och när han kom hem för kanske tio minuter sedan så var han trött och skulle gå och sova.. aja.. så är det väl ibland. :/

Snart har Markus och jag varit tillsammas i 6 månader. :) :) :)
6 månader utan ett endaste gräl eller något, jag tror vi är bäst, eller tror... jag vet att vi är bäst :D

Imorgon blir det till att jobba igen, sen när jag kommer hem pluggar jag väl någon timme igen och sen far jag ut och motionerar hundarna inför jakten så dom blir riktigt fulla med power! Dom är så duktiga mina hundar :)

Nä, nu ska jag ta och hejja fram gossip girl xD

Puss och kram hallonbanan!

Tredje Juli tvåtusennio

Jag har tråkigt..
Idag har jag varit hemma heeela dagen, det är det värsta som finns kan jag lova ;)

Några tips på vad man kan göra dagar sin denna? ;/


RSS 2.0