Artonde juni tvåtusennio

Halloj alla blöjungar!  :D
Jaa, det har inte hänt särskilt mycket, det vanligaste typ.. Idag har man typ spelat Sims och fiskat och varit med min husbend :) Kom hem för kanske en timme sen, fixade veden (APTRÅKIT), åt en bulle som mamma hade bakat och nu sitter man här.

5 månader för mig och markus, känns som kanske (hmmm?) 5 timmar? :DD Det känns som om det vore igår vi vore tillsammans eller nått. :) Inge bråk, eller nå tjafs, vi är duktiga vi! En skål för oss!! :D

Imorgon är det midsommar, det visste ni väll inte? (C= Får se vad man hittar på... kanske springer några varv runt fårhagen och blir nedtrampad någonstans där i mitten av något femtiotal fårklövar. Fan, jag är på skämt humör nu också. ;S Scaaaaaarrryyyy ;)

Nåniiiiin, nu får ni hitta någon annan att trackasera (stavning?), för nu ska jag gå å äta upp nästa liter med jordgubbar, om det finns ofc ;)

Nionde juni :)

Hallojsan allesammans!
Jag har inte alls varit så aktiv på bloggen nu på senaste tiden.. Ska försöka skärpa mig, men det är inte så lätt när sommaren är här, ska vara med markus också så mycket som möjligt nu när båda ännu har tid. För senare lär vi inte hinna vara mycket alls med varandra. Båda kommer ju jobba och den tiden vi har kommer vi vara så mycket som möjligt.
I fredags var jag med madde och markus, i maddes stuga. jag hade kul ;p
Lördagen tog vi det mest lugnt, kollade väl på någon film och så. Markus sov hos mig då :)
Söndagen. Sov Markus hos mig, vi körde väl moppe och gjorde byn osäker.
Måndag var det skola, två lektioner. Markus sov hos mig. Vi vakade och kollade film, fast jag tog någon tupplur lite nu och då ^^
Men det gjorde faktiskt markus också en eller två gånger :D
Tisdag, idag.. Har vi varit ute, och sprutat med trädgårdsslangen på lisa. XD
Sen for vi till Kukkolaforsen med harrys moppe och käkade glass, sen for vi till Markus och kollade film, somnade och när vi vaknade var han tvungen att börja med veden. Hände väl inte så mycket efter det, och nu sitter jag här och knapprar på tangentbordet, fort som fan så att jag kan gå och sova, och så att det blir morgon snabbt.

Imorgon ska jag och markus nämligen fara till stan, har nån aktivitetsdag med klassen, som jag inte är riktigt sugen att fara på. Sen ska vi tigga pengar av mamma så att jag kan fara och köpa den där klänningen till skolavslutningen. Måste hitta några passande skor till det också.
Sen efter det ska vi väl ringa sussi och höra med henne om man kan åka med henne hen från stan. Hon har ju äntligen kommit hem från stor stan Stockholm till lilla Haparanda. Har verkligen saknat henne, min bästigaste bäste stora syster :)
Jaja, nu ska jag sticka och göra i ordning mig för sängen. Godnatt på errr!


Puss&Kram 

Fjärde Juni

Hoppsan, det var ett tag sedan man skrev sist..
Ändå har det inte hänt så mycket.. Har varit ume förra helgen, spelat laserdone och kollat på björn rosenström.
Det var kul :)

Snart är det sommarlov, solen skiner, men det blåser så in åt helvette.. BLÄ!
Hoppas att jag får fara och sova hos madde ihelg, isf kommer vi ha så kul, så kul :)

Puss&Kram

RSS 2.0