25 november 2009

Halloj! Nu har jag kommit hem från skolan. Och äntligen har jag jätte goda nyheter! ;D
Inte bara att Markus och jag har varit tillsammans i 10 månader och 1 vecka, vilket också är underbart! Men också att det är planerat med en praktik i Spaninen, YEEEY! :D
Vi som mest troligt åker är: Carro, Laura, Emma, Sophie och jag. :D Fiifan vad kul vi kommer ha! :)
Bästa praktiken någonsin tror jag :) Krammm

inget vidare..

Usch.. Jag mår förfärligt må jag säga er, tappra bloggläsare..
Jag är helt skol less och vill bara hem. SAKNAR MITT RIKTIGA HEM! :'(

tredje november

God morgon bloggen! Eller är det verkligen en god morgon?
Nej inteenligt mig i alla fall. Vaknade klockan 07:00 på grund av att väckar klockan ringde och samtidigt fick jag ett sms av Vilma från projekt och företagande kursen, eller vad den nu heter. Det var angående vårat projekt "Baka och sälja bullar". Vi skulle behövt ett möte idag eftersom att vi snart ska sälja på skolans öppet hus som är nu på lördag. Men jag tror inte att det blir någon skola för mig eftersom att jag är sjuk och ids inte smitta alla andra som är i skolan och är friska.
Men det är absolut inte på grund av Vilma som det inte är en god morgon. Nejnejnej, det är på grund av att jag är förkyld och har typ feber och på grund av att jag har tvättid. Tvätta kläder är nog ett av det tråkigaste som finns, speciellt såhär tidigt på morgon. Nåja, då har man ju i alla fall kläder så att det räcker en vecka. Eller? njae, tror inte att det räcker ens en vecka. Nåja..
Idag har jag dessutom sovmorgon till 13:00 och så ska man upp klockan 7:00 för att man har tvättid från 7 till 11. Det ogillar vi. ;)
Vad har mer hänt? Det har egentligen inte hänt så mycket.. I fredags var jag hos Madde.K med Madde.S och Tobbe. Vi kollade film och var ute och cruisade ett litet tag.

Idag måste jag också släpa mig till affären för jag har tomt i kylskåpet. Då menar jag verkligen TOMT! Det ekar till och med i den. ^
Nåja, jag tror att jag ska ta och sova till 8:40 för då är tvättmaskinen fäärdig.

Puss på er! ;)

RSS 2.0