Tjugosjunde i tionde tvåtusennio.

Hejsan kära bloggen!
Eller nått sånt ;p nu sitter jag hemma hos mamma och pratar med min trötte man som pratar om lite vad som helst. hah
Har inte uppdaterat så värst mycket bloggen på sista tiden. Men kan väll dra en kort sammanfattning om vad som hänt den senaste tiden. (I helg). Höhö, i fredags vaknade jag och Markus upp hos faster i Sunderbyn och då var det dags att göra sig i ordning till skolan. Vi var på några lektioner och sen gick vi till mig.
Sen tog vi en buss till Haparanda. Och sen körde mamma hem Markus och mig till farmor och farfar.
På Lördagsmorgonen ringde klockan 5.45, då var det dags att göra sig i ordning till jakten. Det var svaaiiin kuuuul!
Jagade till 4 och sen for vi hem. Kurt skjöt en kalv för Bella, våran fina lilla gumma ;)
På Söndagen fick vi ju faktiskt en timme sovmorgon, eftersom att tiden ställts bakåt en timme, och då var det jakt igen. Dagarna går så fort när man jagar och har kul. Så jag har inte så mycket att berätta kommer inte ihåg så mycket detaljer faktiskt. Men det är kanske inte heller så intressant för alla att hör nära vi smyger på älgar i typ en deci snö.. ^^ Aja, Måndag var det återigen jakt. Fast då var jag bara med till 13.00 sen gjorde jag i ordning mig för att åka till Markus.
Skrev till Markus att nu börjar jag gå till dig, fast jag egentligen fick skjuts av farmor och Laila. Höhö, busiiiiigt ;P
Sen var vi hos Markus ett tag och nörda oss med lite jaktspel och cs HAHAHAHAHAHHAHAHA
Men en sak är säker, jag ska nog aldrig spela cs igen, jag blir bara hysterisk. :D Alltså första och sista gången ;)
Nåja, sen kom Christoffer och då for vi till stan. Sen när vi kom hem försökte vi få tag på Madde och Tobbe ifall dom kunde komma men icke sa nicke, det får väl bli idag istället då;)
Senare kom mamma och hämtade oss och vi for hem och käkade =P
Sen lite senare var vi med Gurra och Benno och grillade. Det gamla vanliga... ^^ Kukkola is the shit ;)
Nää nu ska jag ta och väcka Markus på nytt, han fick väll så tråkigt att han somnade igen... ÅÅÅHHH, tråkmåns. Nej jag skojja bara, Nu började han prata igen.. HAN LEVEEEEERRR :D
Höhö, aja, nu ska jag sluta flamsa och gå och göra lite nytta istället. Typ käka frukost (endast för fruar) och sen ska vi väl ringa och väcka Benno och fråga ifall vi ska hitta på någe... ;) Nåniin.. Godbyes. .. ;P

Fan va mycket smailisar jag gjorde... :P HAHAHAHAHHA

Nittonde/tionde tvåtusennio

Hello bloggen! Kom just från skolan, gick tidigare än en gång. Har blivit väldigt ofta nu den här månaden. Men jag har anledningar, jag mår inte alls bra.
Just nu har jag ont i hela kroppen. Mest benen och ryggen. Men efter lovet ska jag försöka vara med varenda dag och varenda lektion.
Tänkte ta och försöka ringa pappa idag. Om det går. Min mobil har ju börja sucka så det är ju inte så kul.. :/ Man behöver mobil när man bor ensam. (a)
Aja, har inte så mycket att skriva just nu så tänkte ta och sova på saken höhö.
Godnatt

Artonde/Tionde Tvåtusennio

Hejsan bloggen!
Helg, och den artonde again! :) Idag är det nio månader för mig och Markus!! Bra gjort av oss (Y)
I helgen har det väl inte hänt nå särskilt. Eller jao, i Fredags hade jag skola, as usual, sen när jag slutade skolan gick jag och mötte Markus som hade kommit med bussen från Haparanda. ;) Vi gick och käkade i skolan. Höhö, romantisk middag vettni! :P Neeemen.. Sen for vi på ClasOhlssons och kollade någon kabel till Tobbes bas. Men det kostade 89 kronor mer än vad Tobbe hade skickat med oss så då var det bara att fortsätta hem igen.
Hemma så satt vi vid datorn, pratade med Rowbin och så. Sen gick vi till Willys och köpte godis, keso och äpplen hähä, ännu mer romantiskt!! :D
Nejdå, sen gick vi till bussen som gick 19.30 och så åkte vi till Haparanda. Vi hade ganska kul på bussen, sjöng och härjade.
Sen blev hunii trött så han fick sova 20min och sen väckte jag honom. Snäll jag är!
Sen var vi typ i stan, sprang och mötte Tobbe och kramade honom och sen gick vi vidare till hans lägenhet full of people and pardiepardie. eller? Aja, vi umgicks med folk och så där.
Sen gick vi till bussen som skulle ta oss hem till byyyyn! YÄY..? Den gick 22.55.
På bussen satt vi och snackade lite med Benno, Gurra, Sebbe, och Matti.M. Så kan det vaaaa..
När vi hoppade av bussen så stog det en knasig bil som vi aldrig sett förr och när vi skulle gå förbi den. Så öppnade någon bildörren och frågade om vi skulle åka. Såklart var det Harry, vem annars? Höhö!
Aja, sen for vi hem käkade pizza och sen gick vi och la oss.
I lördags åkte vi till Markus och då kollade vi på MIB 2, men den slutade mitt i allt så då började vi kolla på Dum & Dummare, men det ides vi inte med så vi for och grillade i hembugdsgården och sen for vi och käkade hos Markus mamma och pappa och sen satt vi vid datorn. Sen ringde vi till Tobias Strålberg och for än en gång och grillade i hembygds. Fast vi grillade inte, vi hade bara igång en jädra brasa! :P
Sen gick vi till Markus och då kom det en elak gammal kärring som skällde ut oss för något vi inte gjort där borta i hembygds. Usch, ska aldrig sponsra Leipijärvi badstrand eller nått.. Jag ger er ett tips, åk aldrig dit och bada. Dom verkar verkligen jätte snälla men kommer ni för nära dom så är allt ert fel som händer i byn. I promise, det har inte bara hänt en gång! Fyyy, för sura gamla kärringar som tror att dom äger hela världen..
Nåja, sen gjorde vi väl inte så mycket. Typ bara satt och snackade och sen kom mami och hämtade mig. Åkte hem och sen gick jag typ och la mig lite efter 22. Var skit trött..
Idag: Jag vaknade typ klockan 10 och var fortfaranda skittrött, fastän jag hade sovit i nästan 12 timmar. Sov säkert för länge eller något. Pratade med Markus in the phone och käkade frulle. Och dom är väl här nu. Så jag ska ta och dra ner och snacka.
Nu vet ni iaf vad som har hänt denna helgen. Ikväll åker jag tillbaks till lule, så jag uppdaterar väl då. Puss på er alla som läser <3 Kärlek i massor :)

15/10-2009

Hejsan bloggen!
Varför ska man vara så sur? Jag blir jätte lätt irriterad. Och jag som typ aldrig brukar vara så irriterad.. Vad har hänt med mig? Jag har blivit kärring helt enkelt. Nej, jag skojja bara. Men asso det här är skrämmande.
Jag känner mig så självisk och, GAAH, bitter!
Jag har absolut inte lust med någonting, verkligen inte sitta inne och typ ha dötrist eller plugga. Enda jag vill just nu är att typ ha kul, bara ha kul! Är det så mycket begärt? Tydligen.
Det här börjar bara bli deprimerande.. Vill hem och typ cruisa och bara vara med vännerna. Men det lär inte bli så mycket av det heller, gissar jag.
Åh, vilket surt liv!
Asso, på mornarna är jag typ skitglad, positiv och så men nu känns allt bara kacka.. Varför? Ingenaning, det är så hela tiden nu helt plötsligt..

Asso till och med jag irriterar mig på mig själv. Hur ofta händer det liksom? Att man irriterar sig på sig själv..
Göh, Gud ge mig styrka. BOOORING!
Måste hitta tidsfördriv tills jag blir aptrött, skulle egentligen plugga på Engelska provet tills imorgon men jag kan ju inte det för att mamma glömde packa ner just engelska boken. Aja. Jag får prata med läraren och fråga ifall jag kan göra den nästa vecka eller nått..

Göh, call me<3

12/10-2009

Ojojoj,vad jag är duktig på att uppdatera bloggen. Aja, det är skitsamma, har ändå inte hunnit göra så mycket.
Förutom att jag i tisdag till fredag varit i Norge med klassen och varit hemma med min fina underbara markus :)
Orkar inte skriva så mycket om norgeresan. Det får vi ta någon annan gång ;)
Hojja, nä nu ska jag gå och vila. Mår inte så bra, så gick hem från skolan. Menmen , kram

2/10-09 Hej bloggen! Nu sitter ja

44f2a905009cc58d479c1e4174ce9659.png

Kolla varifrån!

2/10-09
Hej bloggen! Nu sitter jag på busstationen och väntar på bussen hem. Får ursäkta att jag inte bloggade i morse, har faktiskt anledning till katastrofen.. Jag försov mig nämligen. Vaknade 7.30 och jag brukar vanligtvist börja cykla till skolan 7.45. Aja, kladdade på mig lite mascara och började cykla. Lägger kanske in ett inlägg senare. Puss


1/10-2009

God kväll bloggen!
Just nu sitter jag hemma och har just pluggat på spanskan. Imorgon är det prov och jag hoppas att det går bra.
Är faktiskt på bättre humör nu, det trodde man ju aldrig?
Blev just ganska glad, dels för att markus ringde och dels för att jag fick höra att benno kommer och vill vara med oss ihelg. :)
Fast jag är skittrött, fattar inte varför? Ögonen orkar knappt hållas uppe.. Men tacka vet jag bärbara datorer så att man kan ligga i sängen och stirra på datorn ett tag.
Asso fatta hur beroende människor är av internet och mobiler. Det är ju nästan sjukt!
Visst, internet är inte så himla viktigt men telefoner.. Vad skulle människor göra ifall det inte fanns datorer och telefoner? Stressade som vi är i dagens läge så skulle det inte fungera. Skicka brev tar ett par dagar att skicka och det tar ett par dagar att få tillbaka brev som svar.. Cirka fyra arbetsdagar skulle det ta att skicka frågan och få tillbaka ett svar. Innan dess hade nog folket hunnit svimma av stress.

Nåja, jag har mina funderingar jag också. :)
Hehe, asso klockan är lite över 20.00 och jag håller på att somna.
Saknar Madde skit mycket. :)
Ska sova nu, pusss

091001 Superkul (y)

Namn: Karolina
Födelsedag: 5 Maj
Hemstad: Haparanda, men bor i Luleå 1 år.
Kommer från: Haparanda
Ögonfärg: Brungröna
Hårfärg: Ljusbrunt
Längd: 1.73
Högerhänt/Vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Oxe
Skostorlek: 38-39 typ
Rädslor: Inte något speciellt vad jag kan komma på just nu iaf.

FAVORIT
Färg: Blå eller Grön
Mat:  Tacos typ
Glass: Vet inte
Godis: Lösvikts
Tuggummi: Någe

VÄNNER OCH LIVET
Vem av dina vänner är mest lik dig: Haha, typ ingen alla är olika.
Vem är mest högljud: Ingenaning,
Vad får dig mest att skratta: Jag skrattar typ åt allt
Vem har du känt längst: Frida
Vem är blygast: Hmm, Frida tror att hon är blyg, men egentligen är hon inte det.
När grät du mest: Öhm?
Bästa känslan: Hehe, jaaru
Värsta känslan: Ingen aning. ^^
Vart vill du bo i framtiden: Hehe varken Happis, Ume eller Lule, typ mitt inne i skogen?

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: Jaaa
Rymt hemifrån: Nää
Sovit utomhus: Mjao
Spytt i skolan: Haha, nää men var nära en gång ^^
Velat bli modell: Haha, nää
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha, typ allt jag gör skrattar jag åt
Sett en död människa: Nej, tror inte det x)
Ätit sushi: Nej, vill nog inte göra det heller..
Varit på scen: Mjao

DU
Svär: Klart som fan, typ sometimes
Sjunger bra: Haha, hade ju varit något.
Duschar dagligen: Jaaa
Vill gå på högskola/universitet: Vet inte, nu räcker det ganska bra med att gå handelsprogrammet på gymnasiet.
Vill gifta dig: Jaa,
Kommer överens med dina föräldrar: Sometimes, sometimes not
Gillar åska: Jo
Spelar något instrument: gitarr
Äger en ipod: Nä,
Sover med gosedjur: HAHAHHHAA, näää
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: Usch..
Singeldate/gruppdate: Vem går på dejt ?
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött såklart :P
Tv/film: Beror väll på
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kakor/paj: Kakor

KAN DU
Gå ner i splitt: Haha, njae
Skriva med båda händerna: Ja, men inte nå vidare snyggt
Vissla: Jaa
Blåsa en bubbla: Jaa
Rulla din tunga i en cirkel: Va? jaa?
Ha dina ögon i kors: Jaa
Nudda näsan med tungan: Nää, men min husband kan ;)
Äta vad du vill utan att oroa dig: Mjodå,

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: öööööh, typ sarah xD
Du pratade i telefon med: Markus.
Du msnade med: Haha, msnade? Ronja :D
Du kramade: Markus tror jag, eller Madde :D
Du skällde på: Hmm.. det var länge sen, men säkert papi :P
Du sportade med: Sarah och Anneli, idag på Arcus!
Du kysste: Markusssss<3

SENAST DU
Skrattade: Nyss
Grät: Hmmm... ingenaning, länge sen.
Filmen du såg: Göööh, ingenaning. Men på Norgeresan lär det ju bli ett par stycker :P
Tuggade tuggummi: Hmm.. någon dag sen
Drog ett skämt: Idag
Sjöng en sång: Idag

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster: Ett hus fullt med lägenheter, ett träd, en cykel byggnad  och vad mer?
Lyssnar du på musik nu: Mjo
Vad har du på dig: Kläder som ingen ska behöver se mig i xD
Vad är det på din musmatta: ööh? har ingen.

TROR DU PÅ

Liv på andra planeter: Näää
Mirakel: Jaao, ibland
Kärlek vid första ögonkastet: Jaa
Spöken: Jaa
Tomten: Göööööh,såååklarrrtt. ;)

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 3 just nu.
Dricker du mjölk: Nä
Person du hatar mest: Hehe, jaduu. Ingen jag kan komma på just nu
Är du ett hälsofreak: Nää, inte direkkt
Vilket är det värsta vädret: Typ slaskigt och kallt... & REGN!!!

091001

Vilken jävla daag!
Jaa,vad ska man säga?
Orientering gick bättre än förväntat, fiktiskt! Jag gick med Sarah och Anneli, och vi var bäst!
När vi kom i mål så fick vi höra att bussen går om 10 minuter, så vi skyndade oss till busshållsplatsen där vi får höra att den redan gått. "Jaha" tänke vi, "då är det väl bara vänta på nästa buss". Nästa buss kom efter ungefär 50 minuter och då ser vi den köra förbi oss bara. Alla försöker springa efter men busschaufförenvisar bara "FUCK YOU"!!! Vilka jävla anställda det finns på NLT som bara visar fuck you och inte ens orkar förklara varför den inte tar upp oss. Vi är väll som vilket annat folk som helst? Eller? Jaaa, det trodde jag i alla fall.
Nej jag är då i alla fall Anti-NLT!!! Jag vill aldrig mer åka med dom nåmer. STREJK!!
Aja, sen så gick vi in och frågade våran idrottslärare när nästa buss skulle gå. Svaret blev "klockan 3".
Jaha, bara en halv timme kvar då av den här jävulsresan.
Tydligen inte, för nu kommer ett par tjejer och berättar att bussen farit, redan 20 minuter innan vad som sagts.
Fyfaaaan! Jaja, vad gör vi nu då?
Vi går ut i förhoppningar om att det kommer en till buss klockan tre, det ska det göra också. Men icke sa nicke. Istället åker vi med en annan lokal buss. Som till och med stannar. Tur för han, annars hade jag nog nitat dom jävlarna, jaa jag är seriös!
Nu är jag i alla fall hemma, ringt och pratat med mami och hon ska ringa NLT och skälla ut dom!
Och det här lär komma upp i tidningarna också. Moahahhaa, synd för er era dumma jävlar! Men ni får ta och skylla er själva. ;)
Sitter här med en kopp varm choklad och ska snart hoppa in i duschen, fan vad skönt med en varm dusch efter allt elände. Nåja, lägger in ett inlägg på ett tag, då jag är på bättre humör.
Kraaaam

på väg till orientering Ser ut att

-a7cccca434bbb81ed85d9da4c210c96.png

Kolla varifrån!

på väg till orientering Ser ut att vara ett ganska bra väder för orienteringen. Bloggar senare


091001

God morgon bloggen!
Hade inte så mycket blogginsperation igår så jag tog det mest bara lugnt, klickade funt på fejjan och skrev med folk på msn.
I morse när jag vaknade hade jag ont i halsen, var snuvig och hes. Så nu sitter jag och dricker varm choklad för att det onda i halsen ska gå bort, sen ska jag väl ta någon tablett som bedövar halsen. Plus att jag knaprar i mig C-vitamin brus tabletter. Allt för att inte göra Sarah besviken. Hehe, hon tänkte nog mot alla odds få med mig dit. Har lovat henne att jag kommer, så nu är det bara att fara. Bättre det än att riskera IG i idrott.
Nåja, igår satt jag ju inte bara vid datorn. Nä, jag var jätte duktig och pluggade på spanska provet, som vi ska ha imorgon också.
Nu är det bara 2 fjuttiga dagar kvar innan helgen. Helgen som jag väntat så länge på. (a)

Våran rektor på kvarter Hackspetten försöker göra oss ledsna med att försöka stoppa våran resa till Norge på tisdag. Men tur att vi har två lärare som kämpar för oss! Tack Linda, Tack Therese!

                          

Lite info om våran trip:
Vi kommer bo med 4-5 personer i varje stuga. Stugorna innehåller:
Element, det kommer alltså vara varmt när vi anländer. Förhoppningsvist!
Småa kök med mikrovågsugn, kylskåp och bas köksredskap.
Varmt och kallt vatten.

De flesta stugorna har:
Toaletter och duschar (det finns allmänna duschar och toaletter för de stugor som inte har, men då måste man betala 5 NK (norskakronor) för var femte minut)

Annat:
Bastun är bokad åt oss på onsdag kväll till 22.00.
Stugorna ska vara städade innan man lämnar platsen.
En stuga är menad att vara fri från djur, men ingen garanti på det.
En liten affär finns, men den är inte öppen alltid.
Stället har utrymme för spel av fotboll och volleyboll.
Bussar kan ta er till Jöviknes varje timme på ett ungefär, tider kan får ni av oss.
Vi försöker fixa internet uppkoppling för 1 dator per hushåll.
Stugorna ligger ungefär 45 minuters körning från centrum.

Tips på att packa med:
Sovsäck, lakan, påslakan, örngott. Men det finns också att hyra. 
Badkläder för bastu.
Handdukar för dusch och bastu.
Varma vinter kläder (vi kommer vara mycket ute, och det kan bli både blåsigt och kallt.)
Inomhus tofflor. (Skor är förbjudet i stugorna)
Kudde och filt är bra att ta med sig till bussen.

Ta med er mat för BBQ på tisdag!

Annat att ha med sig:
3 frukostar, 2 middagar, 1 lunch!
Och en 1 DVD film/person.

 

Skittenelv camping

 


Nu ska jag göra mig i ordning inför orienteringen, kramarr

 


RSS 2.0