090930

Vad ni än gör, lova mig att aldrig ta på er tighta strumpbyxor med hål i! Jag gjorde det felet igår, och resultatet blev fina skavsår överallt på benen. Jag skojar inte. Jag hade förståt att jag skulle få det innan också, men inte såå fort.. Plus att jag gick till skolan, upp för 7 våningar, ner för 7 våningar och hem igen. Ajajaj.. Så nu har jag smort in såren med tjärsalva varje sekund. Och idag när jag skulle ta på mig Cheapisarna så kända jag verkligen hur det tog i skavsåret, fort av igen, och tog på mig ett par mjukisar istället. Har aldrig gått med mjukisar till skolan den här terminen ännu, sjukt konstigt det kommer kännas nu då.
Aja, i helg blir det rajtan-tajtan, hehe skojja. Gud vad jag längtar till helgen!!!
Är ledig på måndag så jag har liten extra lång helg. OCh på tisdag åker jag till Norge, Tromsö! Aha-aha-ahaaa!
Hoppas att dom hinner fixa internet dit så att jag kan lägga in några inlägg när jag är där. Mjao.
Nej, nu har jag lite brottom att göra mig i ordning. Bara för att jag snoozade såhär länge, det är farligt att gå skola på höst,vinter och vår.
Nåjaa, måste rusaaa, Kraammmm

090929

God morgon bloggen!
Jag är alldeles ledsen nu när jag inte hitta kamera kabeln och laddaren.. Måste ju ha den innan vi åker till Norge.
Fan också, att man alltid ska vara så slarvig. Men sist jag såg den så var den hos pappa i Umeå.
Ajaaa, inget att göra åt saken..
Idag har har som sagt sov morgon till klockan 13.00, då har vi turism och sen slutar vi, eller jaa jag i alla fall. Funderar på att gå till skolan idag. Orkar inte cykla endast iförd strumpbyxer och en längre tröja från Gina tricot.
Mjao, det blir nog att gå, jag och min hungriga mage. Har ju inte fått studiebidraget ännu så jag får då gå hungrig, jag, tills i morgon. Och då ska jag nog gå och handla upp hela affären. Eeehheh.

090928 22:00

Men godkväll i stugen!
Nu sitter jag här och och har just gjort färdigt uppgifterna till engelskan så att jag kan vara ledig på måndag. Så skönt! Och imorgon ska jag upp klockan 9.00 för att läsa på spanska provet tills på fredag. Har ju nämligen sov morgon till 13.00 egentligen, men då kan man ju använda lite av tiden till att plugga, gud vad intelligent jag är! Eller hur?
Aja, min mage kurrar så nu ska jag koka migg lite äckliga ägg och käka det, duscha och göra mig i ordning för att sleepa.
Kanske kikar in en snabbis och lägger in ett inlägg senare, krammm

090928 19:

Hejsan kära blogg. Eller nått? Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Har lite små tråkigt hära i lill lyan i lill lule. Pratar med markus i telefon och väntar på helgen.
Är jätte sugen på att åka hem och vara med markus och dom, men då fick man höra att robin inte skulle komma hem ihelg, det var ju lite små taskigt. Men det är alltid kul att bara vara med markus också.
Haha, börja få lite nostalgi hära, en sommar för typ hundra tusen år sedan, då sussi och jani var tillsammans fortfarande. Tyckte dom var så fina ihop, det var inge kul när det tog slut mellan dom..
Det visade sig att det inte var så himla länge sen ändå, typ sommaren 2008, om det där visade rätt. Men det känns som om det vore typ hundra tusen år sedan, men aja, till saken.
Jag kom och tänka på det när jag läste ett gamalt inlägg på någon sida:

Himla kul igår när jag, jani och sussi var hem till mamma igår!!
mamma skulle visa oss när hundarna sprang ikapp på grasmattan...
Jani hade druckit, och var lite bort så sa han åt Robin:
-"öj, robban ska du inte springa med dom?"

Ööööh, robban? xD
hahaha, lite kul man kan ha. Fast okej jag tror faktiskt att jag har ganska låg humornivå idag!

Voine.
Nej nu ska jag och min man sätta oss ner och kolla på Simpsons, bara för att vi har så mycket att göra.
Pusss

090928 11:27

Jahaja, nu sitter man hemma och lagar mat.
Egentligen skulle jag ha idrott, men vem orkar ens tänka på idrott när man har en 9 timmars skoldag utan lunch framför sig? Ärligt talat så tror jag inte det är särskilt många som är där ute och orienterar, och nu när det började regna också. Nej, de flesta stannade nog i matsalen och käkade eller for hem helt enkelt. En av dessa är jag. Jag har faktiskt inte alls lust att orientera med en hungrig mage som skriker efter mat i ett hemskt väder. Får försöka ta igen det sen. Vill försöka få ett stadigt betyg i år. För nästa år har vi ingen idrott så.
Nu började det lukta mat os i hela lägenheten, mysigt. Egentligen inte. Men man måste se det possitiva i saker och ting. Vad det nu kan vara i att det luktar mat os i sin lya. Nåja, inte vara negativ nu..
Jag har blivit så negativ på sista tiden. Jaa, jag vet inte varför. Men det känns inte som om jag hör hemma någonstans nåmer. Jag vill bara vara. Jag vill vara med dom jag älskar, dom i Haparanda. Men jag har bestämt mig för att jag ska bo kvar här i Lule där jag får den utbildningen jag behöver. Men hur ska jag göra för att må bättre då? Jag kan ju inte precis tvinga mina kompisar att dom ska komma hit varje dag. Det bästa hade ju varit ifall alla bodde här. Men det kan jag ju inte heller tvinga dom att göra. Jag saknar helt enkelt Happis. eller happis och happis, egentligen saknar jag väl mina kompisar.
Men Haparanda är ju bra på sitt sätt också. Åhhh, allt är bra på sitt sätt. Här längtar jag ju till det roliga, och på helgerna när jag väntat färdigt så har jag ju skit kul. Och då får jag min belöning för en hel veckas väntande och arbetande. Haparanda borde egentligen skaffa turism och resor-inriktningen istället! Det hade varit det bästa. Men Haparanda har egentligen ingenting att erbjuda till eleverna, bara dålig mat och otillräckliga studier. Inga jobb heller, det leder till att alla flyttar ifrån Haparanda och det blir tomt. Eko. Eko-eko-eko..
Aja, nu ska jag ta och äta. Ha en fin dag alla underbara i Haparanda, jag saknar er!


090928

God morgon!
Jag måste än en gång börja med att ursäkta mig för mitt dåliga uppdaterande den här helgen, men det är faktiskt så att jag inte hinner uppdatera på helgerna då det är en hel del annat som är på G. Som till exempel den här helgen. På torsdags kvällen (dock inte helg) så åkte jag till mamma, vilket var väldigt oförberett. Jag hade nämligen tandläkartid på fredagen som jag trodde vi hade avbokat, men så var det inte. Men i alla fall. Jag pratade med mamma vid 17.35 tiden och satt i bussen 18.10. Så här planeras det ingenting. Jag hann inte ens packa med kläderna, sminket eller något annat. Nej, det var bara att kuta ner till stationen.
Senare på torsdags kvällen var jag med markus och benno och vi for till grillstugan att tände upp en eld och pratade. Till slut höll benno på att somna på plats så vi var tvungen att fara hem. Och då sov markus hos mig för att han skulle slippa åka hem.
På Fredags morgonen hade jag ställt klockan på 07.00 för att jag och markus skulle upp till bussen som skulle för oss till stan. I stan rymde vi in på Tornedalsskolan och Gränsskolan, jag måste verkligen säga att det är alltid lika roligt och smita in på dom gamla skolorna och påminna sig om alla hyss man gjorde! Sen satt vi i datasalen på Tornedalsskolan och knappade runt. 11.30 hade jag tandläkartid så då var det bara att börja pallra sig till tandläkaren. Mjao.
Hos tandläkaren fick jag några övningar för käken och om det inte hjälpte för min huvudvärk och så vidare så skulle jag ringa till Antonia och be om en bettskena.
Nåjaa, sen gick vi till busstationen och väntade på bussen som skulle ta oss hem igen. Och när vi var hemma så gjorde vi oss i ordning för att åka till farmor och farfar, med moppen ;(
Vi for. Men vi skulle till markus först för att hans pappa tvingade oss äta upp kycklingen som var i kylskåpet. xD Så det gjorde vi, och sen rullade vi till moppen and once again we started to drive. Och när vi kom fram till farmor och farfar så bjöd väl farmor på mat som vanligt, vi var inte riktigt hungriga så vi gick upp till mitt rum och typ sov och pratade och härjade. Somnade typ klockan 20.30 xD Så, så mycket mer hann vi väl inte med på fredagen.
På lördagen åkte till markus vid 11.30 tiden tror jag väl. Markus sov ett tag för sen skulle han fara och hjälpa sin papi med bygget, fast han skulle bara hjälpa till med att sätta upp fönstrena. Under tiden då han gjorde det så sov jag. När markus kom hem så åkte vi hem till mig och var med robin, käkade tacos och godis. Och sen for vi och körde 240 till karungi och vuono och kollade på när det var fest, såg lite ruttet ut, men vad vet jag?
Sen vid 2.00 var vi väl hemma, robin gick och sov. Jag och markus satt och kollade tv till 4.00 sen gick vi också och la oss.
Söndag morgon klockan 11.00 tror jag väl, så väckte markus mig. Vi gick och käkade frulle och var med robin.
Hjälpte till med veden hemma, asa tråkigt!!!! Sen åkte vi till benno och åkte båt .
Sen åkte vi hem, för att mamma stressade hem mig eftersom att jag skulle med bussen klockan 18.10. Jag skulle åkt med mami egentligen eftersom men jag råkade komma försent, nämligen 15.45 var vi på väg hem med båten och mamma började jobba klockan 16.00. Så då fick jag åka med harry ist.
Sen åkte jag buss och nu är jag här. Nu har ni iaf en "liten" uppdatering om vad som hände ihelg.

Måste hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning. Pussss

090924

Nej gud vad jobbigt det kändes när tanken slog mig om att jag måste börja städa ikväll. Har verkligen inte lust med det. Men jaja, får väl ta tummen ur arslet och se till att det ser fräscht ut här tills imorgon då mannen min kommer. Älskling du får inte komma.. Jag orkar inte städa.
Nej jag skoja bara med dig. Komsikomsi nu på en gång!
Hmm.. Jag har fått en hicka som aldrig går över.. Vad jag än gör så försvinner det inte. Nåjaaa,bara att gilla läget. Menmen, ska nog ta och sova ett tag och sen skriver jag kanske ett inlägg till lite senare. Men det är inte säkert att jag orkar. Som jag kanske sa tidigare så somnade jag väldigt fort igår kväll. :P
Men jaja, sov gott !
Krameeeen

090924

Nu har jag slutat. Fast om jag ska vara helt ärlig så slutade jag 09.35 men jag och sara gick till datasalen och skrev ut en uppgift/intervju som vi skulle göra nu när Therese är borta. Sen gick vi och förde pappret till Linda men hon var inte där och vi ides inte springa runt och leta henne så vi gav det till Peter som i sin tur skulle sätta in det i Lindas rum.
Nåja, det var den historian så sen for vi till matsalen och skulle käka men då hade dom inte öppnat så vi bestämde oss för att gå till biblan. Men dom hade stängt typ några dagar.. Så då gick vi tillbaka till skolan och satte oss och pratade och kollade någon katalog om högskoleutbildningar och så vidare.
En halv timme gick och vi gick tillbaka till matsalen och käkade ris och korvstroganoff (stavning?), vi fortsatte prata och sen for jag hem.
Nu sitter jag här i min lilla etta och pratar med min markus. Än en gång förvånade va? Hehe, jag vet! Jag slutar aldrig förvåna.

Nåja, jag ska ta och slå igång tvn och längta till imorgon då min fina, söta, gulliga, älskade, underbara man kommer. Skriver  nog ett inlägg på ett tag igen. Hoppas ni har det bra! Kraaam


090924

God morgon allesammans!
Råkade somna igår efter Kändisdjungeln, så trött var jag!
Men idag är jag på G igen, ovanligt glad och skämtsam. Väldigt kreativ som till exempel: Tha Buss - DJ Kurre.
Det är nog bara jag och markus som fattar det där, men skit kul hade vi då i alla fall! :D
Aja, nu håller jag på att göra mig i ordning till skolan, är lite halvstressad. Plus att jag sitter och pratar med min man (förvånade?).
Saknar honom så otroligt mycket, men imorgon ses vi. Längtar superduper mycket!!!
Nåja, jag uppdaterar lite senare idag, när jag kommer från skolan, måste rusa!! Kraaam <3

090923 20:20

Jag vet inte om det är för att jag har så jävla lite att göra eller om jag bara känner mig tvingad, men jag gissar på det första alternativet. Jag har varit väldigt duktig på eftermiddagen att uppdatera hära.
Jag har just varit och duschat och nu sitter jag i pyjamasen och mina über mysiga tofflor!
Ska snart ta och koka lite varmchoklad och gotta mig framför tvn och kanske bläddra igenom massa roliga bloggar. Gud vad mysigt jag har det ;]
Aaaja, jag ska kolla Idol nu, kanske lägger in ett inlägg lite senare. Kramar :)

090923

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Unga Mödrar. Dom är så gulliga allihopa där.
Pratar med min husband samtidigt och vi planerar fredagen, han kommer nog hit då. Hoppas,hoppas,hoppas!

Jag vet inte varför men det luktar skitäckligt i min lägenhet tycker jag. Så jag sitter här och har tänt doft saker, så det börjar förhoppningsvist lukta gott här. Jag köpte dom där doft grejerna från Indiska i tisdags för 20 kronor, det finns hur många olika dofter som helst typ, jag valde lemongrass och den luktar jätte gott! Samtidigt köpte jag en hållare till dom där doft-pinnarna. Jag hade jätte svårt att bestäma mig mellan 2 stycken hållare. Men det blev en silvrig som ser ut som ett löv och en elefant som står på den. Nästa inköp från Indiska blir nog den där guldiga hållaren med typ någon Buddha eller nått. Den var ganska cool! Men vi får väl se. ;)

Men nu ska jag fortsätta kolla på Unga Mödrar och prata med min man. Kanske skriver ett inlägg lite senare pussar!

090923 18:03

Hejsan!
Jag satt just och kollade i ett forum om att det är tjejer som tappat känslorna för sina pojkvänner och män. När jag läser det här så inser jag verkligen hur bra markus och jag egentligen har det!
Markus och jag har jämt något att prata om bara vi är med varandra, oftast har vi det i telefon också men det är mindre ofta. Jag kan lungt säga att vi har samma sjuka humor och vi skrattar jämt åt varandra.

Men bara för att vi vill hitta på saker tillsammans betyder det ju inte att vi börjar tappa känslorna. Nej, det är ju alltid kul med förändringar. Nu senaste tiden har det varit mycket samma sak. Ja, som till exempel att fara till Umeå eller farmor och farfar tillsammans. Kolla bio, och sånt.
Jag vill fara till nya ställen och möta nya människor hela tiden, det är en sådan person jag är. Sån kommer jag nog alltid att vara. Men vi har ju inga speciella platser att fara till nåmer. Eftersom att föräldrarna är som dom är och budgeten är inte den bästa. Så vad kan man hitta på? Bortsett från att kolla på bio, ligga hemma, åka till umeå/luleå? Ge mig tips! Vi behöver alla tips!

krameeen

snälla

snälla, var inte rädd för att kommentera! :)))))))

090923 14:19

Nu har jag varit i affärn och ätit lite. Sitter och pratar med min husband och vi planerar helgen.
Handlade in lite batterier till termometern, ny tandborste och lite käk.

Usch vad jag blir lätt sur nu för tiden.. Fattar inte, förut var jag skit glad hela tiden och nu helt plötsligt så blir jag skit lätt irriterad. Fattar inte vad som har hänt med mig egentligen. Jag måste typ äta pepparkakor så att jag blir snäll. Då kanske jag blir mindre lätt irriterad också, det tycker nog dom flesta att det behövs. ;)

Asso, jag ska försöka starta mitt nya liv. haha, hur många gånger har jag inte sagt det den senaste månaden, nej men då har jag inte ens försökt. Nu ska jag verkligen försöka! Typ börja skriva mycket på bloggen, städa en gång i veckan, vara snäll och inte allt för lättirriterad, våga säga ifrån (inte för att jag haft särskilt problem med det tidigare, men det är alltid bra att kunna), och lite annat.

Goodbye <3


090923

Halloj på er!
Idag har det inte hänt speciellt mycket här i lilla Luleå. Har varit i skolan, och jag känner verkligen att hösten är här. Det börjar bli segt att vakna på morgonen och man vill helst bara ligga kvar i sängen och sova några månader framåt, det har börjat bli kallt både utomhus och inomhus. Dock så vet jag inte hur varm/(kallt?) det är här, eftersom att jag har en termometer utan batterier. Så jag får väl dra tummen ur röven och cykla till affärn och köpa ett paket med batterier.

Jag har bestämt mig att jag ska verkligen börja skärpa mig angående det här med bloggningen. Jag blir bara sämre och sämre på det för varje dag som går. Hallååå? Wake uuupp! Jag tycker det är kul att blogg men då ska man ju också komma ihåg saker och ting också. Och min insperation är inte direkt vid liv nåmer.. Händer inte direkt särskilt mycket här så jag har ju egentligen inte så mycket att skriva om. Men jag ska försöka göra det här stället till ett ställa alla vill vara på! Haha, värsta planerna här, men asso jag måste börja göra något så att jag iaf orkar göra något och så att jag får någon insperation någonstans ifrån.

Usch vad jag är sugen på att shoppa kläder.. Har inte kunnat göra det på hela tiden jag bott här, SKANDAAAAAL! Men jag kan faktiskt skylla på studiebidraget. Man har ju inte fått den ännu, vilket är riktigt riktigt dåligt!
Jag tycker att man ska få studiebidrag eller iaf något bidrag under sommarlovet. Hur ska vi kunna leva på ingenting. Ja okej man kan faktiskt sommarjobba men det är inte alla som kan göra sånt och inte klarar man sig på typ 4500 kronor i typ 3-4 månader. Jag tycker att det är fel,fel,fel!! SKRÄPNING!

Hehhe, jag har iaf bestämt mig att jag ska börja spara pengar och sätta pengarna på något roligt istället som till exempel att shoppa då! Åh, jag vill ha nya kläder!
Den där vill jag ha. ->
Nåja, jag ska snart ta och cykla till affären men jag lägger in ett inlägg lite senare.

Hoppas att ni har det bra, kraaam!


Bara för att...

...jag har så kul och inte kan sova ännu heller så gör jag ett värdelöst litet test. ^^

Vilken svordom använder du mest? fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? just nu är den inte ställd på något men senast så var det 6.00
Var köper du dina matvaror ifrån? olika,
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? jaa,
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? kläder och en snyggare lägenhet och möbler till den
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? säkert ^^
När var senast någon stötte på dig? haha, idag. min man ;P
Vad åt du till middag senast? i fredags ett skrovmål med mami
Kan du vissla? kan du vissla johanna, ja visst kan jag det. (jag heter inte johanna)
Tittade du på tecknat när du var liten? aa, det var väl det enda som fanns på den tiden :D
Äger du några popband t-shirts? eh. nää ? XD
När flög du senast? typ till teneriffa sommaren 06 ? med fridaa
Pratar du några andra språk? finska, och engelska
Har du gråtit offentligt? a
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? i öronen
Vad har du med dig in på bion? kläder och en dricka ^^
Vad har du för väder? vet inte. det är ganska mörkt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? just nu är det nog idott^
När sov du senast på golvet?öööhm. har nog aldrig gjort det. vad jag kan komma ihåg iaf ^
Vilken är din favorit drink? vetint
Gillar du din boendesituation? hade velat ha lite större och snyggare möbler, men det räcker än så länge
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 24
Är dina dagar fullbokade och stressiga? fullbokade kan jag väl inte konstatera men stressiga.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? öhm?
Hur gammal blir du nästa födelsedag?17
Tror du på liv på andra planeter? nä
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "kämpa på "
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? kanske
Tycker du om att krama folk? Aaa, speciellt markus :P
Äger du en digitalkamera? Jao
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? öhm, kan inte komma på nån på rak arm. ;)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? njae, jag är typ sånn jag också ibland
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nääää xD
Är du mörkrädd? nä
Tre saker du alltid har med dig? mig själv, mobilen och digitalkameran teeep ^
h

090920

Halloj.
Jag kan inte sova, undrar om mina sömnproblem börjar komma tillbaka? Jobbigt i så fall.
Har skit tråkigt, ensam och övergiven här hemma hos fammo och faffa. Saknar min man, men han ligger och sover.

Sitter här och kollar runt efter berner sennen hund bilder. Dom är fina.
Men jag nöjer mig gott och väl med min lilla Gizmo. Det är så synd att jag inte kan ta med någon hund till min lilla etta i Luleå. Fast jag skulle nog inte haft tid med det heller. Inte för att vi har så mycket läxor och prov, än så länge i alla fall. Men det kommer väl det också.

Åh, gud vad gott det är med mini-tomater, eller vad det heter! Mums! Ligger här i sängen och käkar några, mmm! Skulle nog kunna äta hur mycket som helst av dom här :D

Nåja, slut pladdrat hära nu. Ska försöka uppdatera här imorgon också, om det händer något kul ^^

Kram


nittonde september

skit internet som suckar hela tiiiin!
SAKNAR MARKUUUUUUS :O

Nittonde September

Skrev värsta långa inlägget, men internet sucka och nu orkar jag inte skriva om..
saknar min man iaf som var här nyss. men han var tvungen att sticka..
Aja, ska fortsätta kolla freaky friday
pusspuss


Artonde September

Halloj. nu har det varit länge sedan jag uppdaterade, sorry.
Men allt har varit pga sömnproblemen, jag var tvungen att vara borta från dator, tv och lite av mobilen ett bra tag nu. Ska försöka börja uppdatera igen.
Idag har jag och markus varit tillsammans i 8 månader. Inga bråk, bara ett litet tjafs en gång, men det var lite onödigt också.
Idag har jag varit i skolan och sista lektionen som började klockan 11.15 så var bara jag och läraren på plats, alla andra hade tydligen fått höra att läraren fortfarande är sjuk. Så det var bara lilla jag som var duktig och fick närvaro (a). Så snart går bussen till haparanda, klockan 13.10.
Ska börja packa och sen ska jag börja cykla till busstationen.
Har varit en gång tidigare i veckan till haparanda. Vi var lediga på tisdag och onsdag så jag for till mamma på måndag natt. Det blev lite plötsligt, tanken bara slog mig att jag skulle hem och så blev det. ;) Här planeras ingenting. :P
Nu ska jag börja packa, kramen (L)

6 September

Hallojsan!
Har inte haft ork eller tid att uppdatera nu ihelg, egentligen har det väl inte hänt någe speciellt heller.
Nåja, i fredags hade jag ju som sagt skola. Från 8.15 till 11.10 och efter skolan åkte jag till pappa med bussen.
Satt och babblade med Frida i bussen hela vägen in till Piteå och sen när hon hoppade av så pratade jag med markus i telefon och sen sov jag lite, så väckte markus mig.. ^^
När jag kom till Umeå så kom pappa och hämtade mig från busstationen, han skulle fara in på Byggmax och köpa lite trä och så eftersom att han håller på att renovera huset. ;)
Sen åkte vi till stallet och då skulle han sko Veikko och Picki.
Sen for vi hem till Cissi, och hennes runda mage, hon höll på att göra iordning sig till en middag med andra gravida kvinnor. Vi körde henne till Great Eastern och efter det for jag och pappa och käkade på Eurasia sen åkte vi till runt stan och crisade ett tag, sen åkte vi till Statoil och köpte en mjukglass med salt lakrits strössel på. MUMMA,skit gott säger jag bara!!!
Idag, Lördag, vaknade jag ganska tidigt. Råkade väcka Cissi så vi for till affärn och köpte mat och gott till kvällen, sen var vi väl mest hemma satt vid datorn och kollade på när pappa och fredde höll på och renovera i hallen/köket.
Sen blev det brottom för halv sju skulle vi vara hos Jonas och Sara på middag, pappa och Cissi är fortfarande där.. Själv sitter jag och myser med Bea och Marcus katt Moa/Noa? Nått.. Och sitter "barnvakt" åt Elicia. Sötungen!
Fast barnvakt kan man kanske inte säga egentligen.. Jag behöver ju inte göra någonting, bara sitta och se till så att hon inte vaknar och blir ledsen och så. Behövde inte ens natta henne..
Nåja, ska grejja lite på facebook nu sen kolla tv, och sen lite senare ska jag väl gå hem och sova. Ha det gött allesammans :) pjuss och kjam hallonbanan <3

älska..

Hejsan, just nu ligger jag i sängen och pratar med min man.
Har ni någonsin kännt att ni har så mycket tankar i huvudet att ni inte kan koncentrera er på något annat.
Ifall någon pratar med dig så kan du nästan inte koncentrera dig på vad personen egentligen säger. Så är det för mig just nu, men jag kan inte inse vad det egentligen är som sitter och skaver i min näthinna.
Nu när jag pratar med älsklingen min så kan jag inte heller koncentrera mig helt på vad han säger. Men han är faktiskt den personen som får mig att lyssna på mest på.
När jag tänker efter nu så är den här tanken i huvudet så stor att jag knappt kan tänka på något annat. Men jag har fortfarande inte listat ut vad den här tanken handlar om. Är det om den där saken jag skrev i förra inlägget eller?
Men när jag tänker efter riktigt,riktigt noga så känner jag hur mycket jag älskar markus. Jag har inte tänkt såhär noga på det men nu när jag väl gör det så inser jag verkligen hur mycket han egentligen betyder för mig.
Han är del av mig, utan honom är jag inte hel. Alla tankar på honom gör att jag blir alldeles varm och underbart lycklig! Jag blir så glad att jag fäller tårar.. Jag kan inte förklara hur min kärlek till han är, den är underbar.
När jag är med honom så får jag en härlig känsla genom hela kroppen, känslan är verkligen behaglig.
Känslan när vi håller handen, känslan när han kysser mig, känslan att vara i hans armar. -Det går inte att beskriva med ord hur underbart det är.
Alla minnen med honom kommer jag alltid bära med mig, det är många minnen och fler kommer det bli!

Åh,vad jag älskar honom, ni kan inte förstå..

Puss <3


varför...?

Jag har kommit in på en filosofisk period nu. Jag sitter jämt och funderar på saker och ting, och det är skönt att ha en blogg att skriva ned sina funderingar på. Och det är ju mest därför jag har bloggen också.
Just nu sitter jag väldigt mycket och funderar på saker som jag gör. Mina föräldrar uppskattar väl inte sakerna särskilt mycket. Men varför gör jag saker som gör att mina föräldrar blir besvikna? Jag älskar ju verkligen dom och vill att dom ska vara nöjd över mig. Men varför hamnar man i knepiga situationer som föräldrar verkligen ogillar..? Visst, klart att det här till ibland att föräldrar blir arga och så, men jag tycker att jag gör saker allt för ofta som jag vet att de verkligen inte tycker om. Jag försöker verkligen sluta med dom här dåliga ovanorna, men barn säger väl inte jämt och ständigt den verkliga sanningen åt sina föräldrar. Det gör i varje fall inte jag, och det känns inte så bra nåmer. Jag trivs liksom inte med det.
Jag har faktiskt gjort framsteg med mina förbättringar, men det känns som att det inte räcker till för att jag själv ska bli nöjd med mina egna "gärningar."
Jag har faktiskt inte ljugit på väldigt länge nu för mina föräldrar och jag vet själv en sak som ännu fattas för att jag ska kunna gå ett steg framåt, kanske är det hundra steg till jag måste ta för att jag ska bli 100 procent nöjd med mig själv. Om jag nu ska måsta ta dessa hundra steg så får jag ta och göra det, för jag trivs inte med det som är nu. Jag vill kunna säga som sanningen utan att skämmas för det.
Hädan efter ska jag verkligen göra mitt bästa för att både jag och mina föräldrar ska bli näjda över mig och för att jag någonsin ska kunna må bättre av vad jag gör.
Gillar mamma och pappa inte det jag gör nu, ja då får jag väl vänta tills jag fyller 18 då jag får göra vad jag vill. Kanske inte riktigt vad jag vill, men jag får bestäma över saker som jag gör, hur jag gör det, och när jag gör det.
Då kan de inte bestäma över mig nåmer. Men jag ska verkligen försöka att ta mig bort från dessa dåliga ovanor som gör att jag mår sämre. 
Jag vill känna att jag mår bra och att mina föräldrar inte avskyr mig. Visst, föräldrar avskyr inte sina barn. Men ibland kan de väl avsky vad deras barns handlingar.. Jag vill inte att de ska göra det, inte skämmas över mig eller inte heller bråka med dem. 
Hädan efter ska jag...:
-...försöka sluta med den där dåliga ovanan.
-...bli ännu bättre i skolan.
-...sluta ljuga för dem. (även om jag inte gjort det på länge, men jag ska behålla den kunskapen att inte göra det)
-...vara snäll och hjälpa mina föräldrar.

Jag ska verkligen kämpa för det här nu! Jag vill inte göra mig själv eller mina föräldrar missnöjda över mig. 

En annan sak som jag funderar väldigt mycket på är varför vi aldrig talar om för våra föräldrar att vi älskar dem. För det gör vi ju! Men vi tar det förgivet, att dom vet att vi älskar dom. 
Men tänk den dagen din mamma eller pappa är borta och du aldrig fått det sagt.. Tänk efter hur du skulle känna dig.. Det gjorde jag faktiskt igår och skrev sms till både mamma och pappa och berättade åt dem hur mycket jag älskade dom. Och det kändes verkligen som en lättnad, det kändes som om jag fått bort en stan som låg och skavde i mitt hjärta. Och nu mår jag mycket bättre.
Tänk på att tala om för dina föräldrar att du älskar dom, det betyder verkligen mycket för både dem och för dig själv!

Kramar!

Andra September

Hojja vad tiden har gått, redan är det september. Hade verkligen inte trott att året skulle gå såhär fort. Snart är det ju jul också. Bara typ 3 månader kvar, svimmar av tycket redan!! :D
Aja, nu ska jag sluta babbla om sånt ^^
I dag har jag fått min första läxa, superenkelt. Jag ska läsa sida 30-31 i turismboken och det är skit kort text, sen ska vi kolla vilken livsstil som passar en själv. Finns att välja mellan Disco-Dolly, Grabbige Glenn, Kulturella Karin, Natur-Niklas, Pluggande Pia och Sportige Stefan. Har faktiskt lite svårt att välja, för jag är lite av Disco-Dolly och lite av Natur-Niklas.. nåja, jag får väl skriva det då^^
Så nu sitter jag hemma i min lilla etta i Luleå och saknar min älskling, vi har inte setts sen i söndags, hårt men så är det.
I helg ska jag för första gången på hela året till pappa, utan markus då.. Det kommer kännas annorlunda, liksom något som fattas. :/
Fast det kan ju själv klart vara bra på sitt sätt också fastän det inte alltid känns så. Nu hinner jag saknar markus extra mycket, och då blir det extra mycket roligare att träffas nästa vecka istället och samtidigt hinner jag umgås med pappa och cissi på riktigt, som jag inte har gjort på ett tag nu..
Får ta och granska cissis mage, ifall den har växt någonting nu sen sist vi var där, gissa om det blir en kille eller tjej. Hade hoppats på en lillebror.. Fast ändå vill jag ju ha en syster att bråka med. Men en riktig bror skulle jag faktiskt vilja ha, eftersom att jag redan har två äldre systrar och bara en låtsas bror. Fast jag kan inte riktigt se honom som min bror, men jaja.. Vad håller jag på å tjattrar om egentligen.. ? :S
Sitter just nu och skriver med min man på msn, hör ett tåg köra förbi där långt borta, ska snart käka sen göra läxorna.
Det låter väl vettigt? Hoppas det, för det är så det kommer bli iaf. Intressant tjabbel va? - yess!

Nåja, nu ska jag inte sitta här och skriva in en massa tråkig information om något übertråkigt ^^
Ni får ta och hare gött,

xoxo

kärlek...

Vad är kärlek egentligen...?
Det är helt omöjligt att beskriva...
För en del pirrar det i magen, andra blir kallsvettiga och andra blir energiska när dom är med personen, jag blir allt tror jag. :)
Men ibland innebär det också lite gräl eller kanske till och med bråk. Nej, jag och Markus har inte bråkat, men vi har väl våra diskussioner också.
Jag älskar honom verkligen och han betyder väldigt mycket i mitt liv. Han är den som ger mig styrkan att gå upp från sängen, han ger mig styrkan att leva.
Men jag känner själv att jag inte är den bästa för honom, han förtjänar såå mycket bättre än mig. Han är verkligen underbar men vad får honom att välja mig egentligen? Jag kan verkligen vara en satmara ibland.
Ena stunden kan vi prata om framtiden, vårat bröllop och barn och så. Andra stunden kan vi diskutera om vad vi inte får göra för varandra. Vi har alla olika tycken om saker och ting, och det har vi med. Vi är inte precis kopior av varandra, det låter värre än vad det är men så är det faktiskt inte. Klart att vi tycker lika på en hel massa olika saker, men det är just en grejj som vi hakat fast oss på, en sak som vi tycker helt olika på. Allt annat är som en dans på rosor, dock inte taggig och jävlig, utan alldeles alldeles underbar!
Nu återgår vi till ämnet, det mindre bra ämnet..
Vi kan sitta och diskutera det här flera timmar och ibland sitter vi bara några minuter och diskuterar det här fasansfulla ämnet. Men allting ordnar sig alltid till slut, vi vaknar upp ur en lång lång dröm... en sämre dröm, dock. Och då inser vi hur mycket vi behöver varandra egentligen. Vi är inte bara tillsammans, inte bara bästa vänner, nej, vi är också i behov av varandra, vi andas tack vare varandra.
Jag vet att du inte läser det här, älskling, men jag älskar dig verkligen!

Puss på dej, saknar dig såå otroligt mycket <'3







Första september

Hejsan hoppsan era lata bisonoxar! ^^
Eller man kanske skulle säga "Godmorgon", men det är bara det att det är inte någon godmorgon.. Nej, jag ställde väckarklockorna på 8.oo och fyfasiken så fick jag reda på att jag inte skulle börja klockan 10.20, nej för det var då dom andra skulle ha Engelska A som dom inte gjorde färdigt i ettan och då har jag istället sovmorgon till klockan 13.oo, den ni. Jag jublade, säkert... Nej istället blev jag typ irriterad för såklart kan man inte somna om, den vanliga oturen för min del då.. ;( nåja, nu sitter jag här och skriver ett kort litet inlägg och snart ska jag kolla igenom lite på turism och spanska boken.
Har typ turism idag och sen tror jag att jag slutar, jepp det var bekräftat av Frida.D :)
Nu ska jag väl göra ett tappert försök och sova också.
-Lycka till till mig!
-tackartackar
(Y)

Pöss och hare göttingen!


RSS 2.0